Thursday, February 21, 2008





Partidul Civic Maghiar stopat la tribunal

Contestarea inscrierii Partidului Civic Maghiar de catre jurnalistul George Roncea de la cotidianul ZIARUL isi continua cursul judiciar. Presedintele formatiunii, primarul din Odorhei Szazs Jeno a intrat deja in obiectivul organizatiilor mondiale evreiesti pentru ca este suporterul unui cunoscut criminal de razboi, anti-roman si antisemit, Wass Albert, idolul Garzilor Maghiare fasciste de la Budapesta.



Insotit de avocatul Iulian Lepa, nepot al regretatului academician Nicolae Cajal, redactorul cotidianului ZIARUL s-a prezentat in data 18 februarie la Curtea de Apel Bucuresti in calitate de contestatar la decizia de infiintare a Partidului Civic Maghiar. Dosarul a fost repus pe rol iar urmatorul termen de judecata a fost stabilit pentru data de 25 februarie. Decizia de infiintare a Partidului Civic Maghiar, a fost luata la data de 28 ianuarie 2008 dar a fost contestata in termenul legal de cinci zile. Avocatul Iulian Lepa si-a exprimat convingerea ca presedinta completului de judecata doamna Anghel Doina va da o solutie corecta, in interesul si in folosul cetatenilor romani.

Liderul partidului maghiar – antisemit notoriu

“Actiunea ziaristului mi se pare legitima si urmareste anularea deciziei de infiintare a acestui partid condus de lideri cu orientare clara antiromaneasca si cu atitudini grave antisemite. Szazs Jeno a fost condamnat moral de Institutul pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”, de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, afiliat la Anti Defamation League (ADL – B’nai B’risth) pentru instalarea unei statui a criminalului antisemit Albert Wass, celebrat ca efigie a autonomismului secuiesc” a mai declarat avocatul Iulian Lepa. Partidul secuilor lui Szazs Jeno, primarul din Odorhei isvoreste dintr-un ONG, Uniunea Civica Maghiara, organizatie preocupata exclusiv de obtinerea independentei teritoriale si politice a asa zisului “Tinut Secuiesc” din inima Romaniei.


“Gandirea autonoma” maghiara


Chiar daca din statutul anodin al partidului se desprind doar propozitii parfumate (dar si groaznic de agramate), in spatele limbajului caznit, a frazarilor lemnoase se ascunde leopardul jigarit al autonomiei. Un obiectiv al organizatiei este “sa creeaze (sic) cadrul social pentru o gandire si activitate autonoma”. “Magyar Polgari Szovetseg” este, cum altfel, “adeptul autonomiei locale” ca si organizatia mama - UCM-ul – oengeul condus de Szazs Jeno, cel care “va lupta pentru obtinerea autonomiei, prin toate mijloacele”, conform afirmatiilor sale publice.

2 comments:

Lupta NS said...

Salut!
Imi place stilul dumneavoastra combatant si activist. Sunt total de acord trebuia sa se face ceva impotriva PCM si va felicit ca ati fost dumneavoastra cel ce ati facut acel "ceva". Dar nu cred ca trebuia amintit aici "Szazs Jeno a fost condamnat moral de Institutul pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”, de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, afiliat la Anti Defamation League (ADL – B’nai B’risth)". Toate organizatiile amintite sunt tentacule ale mafiei care astazi incearca sa ne puna cipuri si sa ne pecetluiasca.
Numai bine si multe succese.
Salutari din Timisoara.

Dli said...

Interesant, chestiile astea desi deja ma depasesc pe mine si domeniul meu de interes, dar parca si asa inteleg rostul articolului :)